ESP Logistics

De ESP-gezondheidstest geeft advies over welke supplementen op dit moment voor u het meest geschikt zijn om uw gezondheid te ondersteunen.

Dr . Annik Mollen heeft voor het ESP-concept een selectie gemaakt van fytotherapeutische, orthomoleculaire, homeopatische, ayurvedische en energetische preparaten, zouten, colloïdale oplossingen…  afkomstig van diverse leveranciers. Hierbij heeft ze vanuit haar jarenlang onderzoek en ervaring gekozen voor de producten met de hoogst mogelijke biochemische en/of energetische activiteit, producten die goed opneembaar zijn en een effectieve werking uitoefenen in het lichaam. Meer info over de ESP Scan oplossing op www.espscan.com

De supplementen kunnen verkregen worden via ESP-logistics:

Het ESP-concept biedt de mogelijkheid om via ESP-logistics in één keer alle supplementen rechtstreeks bij u thuis te laten afleveren.

ESP-logistics is een bestel- en distributieplatform dat opgericht is en ondersteund wordt door de verschillende firma’s/leveranciers van supplementen.  Zowel uw arts/therapeut(e) als uzelf is in de mogelijkheid om van dit bestel- en distributieplatform gebruik te maken.
U kan enkel toegang krijgen tot dit platform via uw arts/therapeut(e). Dit geeft de leveranciers de garantie dat de supplementen werden voorgeschreven volgens deskundig advies of dat de patiënt(e)/klant bij eventuele vragen bij een deskundige terecht kan.

Het kan immers zijn dat u medicijnen gebruikt die niet mogen gecombineerd worden met welbepaalde supplementen, dat u omwille van een heelkundige ingreep of andere therapie het gebruik van de supplementen tijdelijk moet uitstellen of dat u (vrouw) zwanger bent of zwanger wenst te worden.

Door bestellingen te centraliseren geniet u als klant van:
- Snelle en gegarandeerde levering van specifieke producten
- 1 besteladres
- 1 rekening
- 1 telefoonnummer